OUR SPORT IS HYROX.

DE FITNESS RACE

VOOR EVERYBODY

HYROX verovert de fitnesswereld! HYROX is geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Tot dusver was er geen meetbare competitie. HYROX biedt daar een oplossing voor en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden.

HYROX IS TOEGANGELIJK
VOOR IEDEREEN.

HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1 km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald. Dit vindt plaats in grote overdekte locaties waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers.

52% van de sportschoolleden beschouwt fitness als hun primaire sport. Fitness is de grootste sport ter wereld en HYROX is het eerste ”mass participation event” dat dagelijkse sportschoolbezoekers hun eigen race geeft om voor te trainen. HYROX verkleint hiermee het gat met traditionele duursportevenementen. Door de manier waarop de functionele oefeningen zijn ingericht is er een race gecreëerd die voor elk lichaam geschikt is.

DISCOVER THE POWER OF HYROX.

DOE MEE

AAN DEZE

SENSATIE

Met meerdere HYROX lessen per week, onder begeleiding van een kundige en enthousiaste trainer, ben je bij ons aan het juiste adres.

ONS HYROX ROOSTER

DÉ FITNESSWEDSTRIJD SENSATIE

HYROX
HEROES

HYROX biedt fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie en kracht maakt HYROX een fitnessrace voor atleten en sportliefhebbers met alle achtergronden.

Zaterdag
09:00 – 10:00

DIT ZIJN ONZE TARIEVEN.

En die plaatsen we hier bewust. Open. Transparant. Wij houden niet van salespraatjes of onnodig dure pakketten verkopen met bonussen waar je niets aan hebt. Bij ons weet je altijd exact waar je aan toe bent en wat je te wachten staat.

HYROX valt bij ons onder groepslessen. De tarieven komen dan ook exact overeen.

Sessies Prijs
1 sessie / week 66 EUR / maand
2 sessies / week 120 EUR / maand
3 sessies / week 165 EUR / maand

Alle sessies duren 60 minuten. Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW.

PERSONAL TRAINING IS BOOMING

En door de enorme opkomst van en vraag naar personal trainers is het moeilijk het kaf van het koren te scheiden. Dat begrijpen we. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je ons eerst wilt spreken over je wensen, behoeftes of onzekerheden. We staan je dan ook graag te woord wanneer jou dat uitkomt.