Dominic Scott
EIGENAAR / DOCENT / PERSONAL TRAINER

DOGAN TEKIN

Dogan is een oud topjudoka (internationaal) en nu al jaren personal trainer, strength & conditioning coach en eigenaar van Perfect Performance Sport Center. Hij is een ervaringsdeskundige op het gebied van topsportbegeleiding en het realiseren van succesvolle leefstijl- & fysieke transformaties.

Op het gebied van powerliften is Dogan ook actief. Binnen deze sport is hij Nederlands Kampioen geworden in de -93 kilo klasse en heeft hij maar liefst twee Nederlandse records op zijn naam staan. Dogan is resultaatgericht en heeft een science-based en een no-nonsense aanpak.

Dominic Scott
DOCENT / PERSONAL TRAINER

GUY DROOG

Guy is naast een van de eerste fitnessbloggers en online coaches van Nederland ook ondernemer en personal trainer. Hij staat bekend om zijn directe, humoristische en eerlijke aanpak en vindt het belangrijk om het trainen niet alleen zo effectief, maar ook zo leuk mogelijk te maken.

Guy heeft geschreven voor verschillende bekende magazines en kranten, waaronder Men’s Health en GYM Magazine. Samen met Dogan leidt hij met de Perfect Performance Sport Clinics honderden fitnessprofessionals per jaar op.

Dominic Scott
POWERLIFTING SPECIALIST / PERSONAL TRAINER

WILL VAN DER STRUIS

Will’s passie voor training en het ontwikkelen van een krachtig/atletisch fysiek is ontstaan op een zeer jonge leeftijd. Deze zoektocht bracht hem indirect op het pad andere personen hiermee te helpen. Cliënten worden online en in persoon door hem begeleid waar op een systematische en onderbouwde wijze de trainingen en programma’s worden opgesteld.

Op ons blog kan je regelmatig een stuk van hem zien langskomen of je ziet een van de vele powerlifters schitteren die Perfect Performance rijk is.

Hij coacht in deze sport met net zoveel liefde de wereldkampioen als de startende powerlift enthousiasteling. Plezier gecombineerd met een hoge mate van professionaliteit staan hierin centraal.

Dominic Scott
PERSONAL / GROUP TRAINER

MIKEY MARREVEE

Bij Mike is het plezier in sporten al vroeg ontstaan, eerst in teamsport, later in de gym. Al snel kwam Mike er achter dat er meer dan alleen sporten nodig is om te bouwen aan een beter fysiek. Dit vergrootte zijn interesse in sporten nog meer. Deze interesse zorgde ervoor dat hij ook nieuwsgierig werd naar andere onderdelen binnen de krachtsport.

Deze route bracht hem in contact met Perfect Performance. Door zijn passie voor trainen en het helpen van andere, heeft hij in 2018 er voor gekozen om zich om te scholen tot personal trainer. Door zijn rustige en geduldig persoonlijkheid kan hij zowel beginnende als ervaren sporters op een efficiënte maar vooral leuke manier het uiterste uit hun training laten halen en om zo samen te werken aan de doelen.

Dominic Scott
PERSONAL / GROUP TRAINER

MALIN WESTIN

Malin‘s achtergrond ligt in bewegingswetenschappen en sportspecifieke coaching. Zij heeft de afgelopen jaren ervaring opgebouwd bij een professioneel Australisch Football team en de Nederlandse beachvolleybal- en zeilploegen. Tussen 2012 en 2017 heeft Malin haar universitaire studies afgerond, waaronder een bachelor in bewegingswetenschappen in Londen en haar Master in bewegingswetenschappen in Australië.

In 2018 startte Malin als Strength and Conditioning coach aan de TU Delft bij twee studenten roeiverenigingen waar ze per jaar rond de 120 atleten begeleidt met sportspecifieke krachttraining, waaronder roeiers die op het U-23 WK wereldkampioen zijn geworden, en bij het Senioren EK en meerdere World Cup medailles hebben behaald.

Naast deze functies is Malin ook actief bezig als Crossfit instructrice, en dit is ook de sport die zij zelf fanatiek beoefent. Binnen de sport Crossfit en trainen ligt Malin haar passie voornamelijk bij het olympisch gewichtheffen.

Als coach is Malin een blije zonnestraal, heeft een zeer positieve instelling, houdt ervan om iedereen met plezier te laten trainen maar is ook echt voorstander van hard werken tijdens het trainen. Ze haalt ontzettend veel voldoening uit mensen helpen om hun trainingsdoelen te bereiken.

Dominic Scott
PERSONAL / GROUP TRAINER

DENNIS ABBINK

Dennis is een gedisciplineerde en gepassioneerde sporter. Zijn passie en ambitie voor krachtsport hebben geleid tot een aantal mooie prestaties. Zo heeft hij een vierde plek bij de Mens Physique INBA (wereldniveau) behaald. Daarnaast heeft hij meerdere medailles binnengehaald voor Perfect Performance met het powerliften, waarbij hij de huidige Nederlands kampioen powerliften is in de -66kg klasse.

Hij is nu al ruim vier jaar werkzaam als Personal Trainer waarvan 3 jaar bij Perfect Performance.

Zijn geduldige en open houding maken de trainingen toegankelijk voor zowel de beginnende sporter als de ervaren topsporter. Samen doelen stellen en deze met hard werken (maar ook met het nodige plezier) bereiken, is kenmerkend voor Dennis zijn wijze van coaching.

Dominic Scott
MASSAGETHERAPEUT / CHIROPRACTOR

MILTON DE LANGH

Milton is na het volgen van verschillende opleidingen en cursussen zijn massagepraktijk gestart en geeft daarnaast ook massages aan huis en bij bedrijven. Momenteel is hij derdejaarsstudent Chiropractie aan de Ulster University in Manchester, UK. Zijn kennis en inzicht past hij ook toe tijdens zijn massages. Dat is van toegevoegde waarde bij verschillende blessures. Wat Milton écht onderscheidt van veel andere massagetherapeuten, is zijn passie voor sport en zijn eigen ervaring met verschillende sporten over de jaren heen. Dit geeft hem het empathisch vermogen dat een vereiste is voor een goede therapeut. Pijnvrij leren bewegen, in plaats van uitrusten en niks doen. Een therapeut die met je meedenkt en je geen dingen verbiedt.

Mensen hebben voortdurend haast en hebben weinig tot geen tijd om te ontspannen. Het leven is een eindeloze race en Milton is er om je dat welverdiende moment van ontspanning te geven. Beloon jezelf met een therapeutische en kwalitatieve massage en geef je geest en lichaam de rust die het nodig heeft. Of je nu spierpijn, een blessure of behoefte aan wat tijd voor jezelf hebt, Milton helpt je.

Milton is o.a. masseur van: Denzelf Dumfries (professionele voetballer bij Internazionale in Milan, Italië), Jason Wilnis (professionele MMA-vechter en wereldkampioen bij Glory kickboxing), Boer Ayoub (de Marokkaanse boer NPO1 en bokser bij boxing influencers), Delano James (professionele bokser en viervoudig Nederlands kampioen), Jahfarr Wilnis (Glory kickbokser en kampioen) en Mustafa Fares (Vice junior Europees kampioen boksen).