MET JOU. VOOR JOU.

LEUKE MENSEN,
PRETTIGE OMGEVING,
ÉN RESULTAAT.

Jou zo snel, veilig en leuk mogelijk je fysieke en mentale doelen laten behalen. Dat is onze specialiteit. Ons vak.

PERSOONLIJK & OP MAAT.
ZOALS HET HOORT.

Bij Perfect Performance betekent personal training ook echt personal. Je wordt gekoppeld aan een van onze personal trainers die het beste bij jou past. Beginners hebben andere wensen en behoeftes dan ervaren sporters. Dat begrijpen wij. Onze trainers hebben naast hun basiskennis allemaal een eigen specialisme, waardoor jij altijd de begeleiding krijgt die je echt nodig hebt.

Laagdrempeligheid vinden wij daarbij erg belangrijk. Je kunt, ongeacht je niveau, altijd bij ons terecht voor personal training. Elke week ga je met je trainer 1 op 1 werken om het maximale uit jezelf te halen. Je wordt hard aan het werk gezet, maar er wordt ook zeker gelachen tijdens onze trainingen. Vooruitgang wordt op verschillende manieren gemeten, want er is niets zo fantastisch als je vooruitgang met je eigen ogen zien!

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR.

DE EERSTE STAP

IS HET MOEILIJKST.

ZET HEM ALSNOG.

Het beste moment om een boom te planten was 10 jaar geleden. Het op één na beste moment is nu. Wij maken het niet alleen makkelijker, maar ook leuker en effectiever.

DIT ZIJN ONZE TARIEVEN.

En die plaatsen we hier bewust. Open. Transparant. Wij houden niet van salespraatjes of onnodig dure pakketten verkopen met bonussen waar je niets aan hebt. Bij ons weet je altijd exact waar je aan toe bent en wat je te wachten staat.

  Personal Training (1-op-1) Duo Training (2-op-1)
1 sessie / week 69,50 EUR / sessie 87,50 EUR / sessie
2 sessies / week 67,50 EUR / sessie 85 EUR / sessie
3 sessies / week 65 EUR / sessie 82,50 EUR / sessie
4 sessies / week 62,50 EUR / sessie 80 EUR / sessie

Alle sessies duren 60 minuten. Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW.

PERSONAL TRAINING IS BOOMING

En door de enorme opkomst van en vraag naar personal trainers is het moeilijk het kaf van het koren te scheiden. Dat begrijpen we. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je ons eerst wilt spreken over je wensen, behoeftes of onzekerheden. We staan je dan ook graag te woord wanneer jou dat uitkomt.